Dekbed huisstofmijtallergie

dekbed huisstofmijtallergie

Wat is een steg? Een steg is een reepje katoen dat verticaal tussen boven- en ondertijk wordt geplaatst. Een steg voorkomt dat warme lucht via de stiksels het dekbed kan verlaten, of dat koude lucht binnendringt. Steggen worden daarom voornamelijk gebruikt bij de warmere dekbedden. Bij lichte dekbedden is die extra ventilatie juist fijn. Hoe hoger de steg, hoe meer warme lucht in de cassette wordt vastgehouden. All year dekbedden hebben soms een klein stegje (1-2 cm winterPlus dekbedden kunnen steggen hebben tot. Wat is het verschil tussen een All year dekbed en een 4-seizoenen dekbed?

Hoe hoger dit cijfer (de vulkracht hoe hoger de kwaliteit van het dons. Dons met een hoge vulkracht isoleert beter en blijft langer mooi. De yoghurt vulkracht zegt echter niets over de warmte-isolatie of warmteklasse van een dekbed. Wanneer de vulkracht lager is, voegen de ateliers simpelweg wat meer dons toe om dezelfde isolatiewaarde te behalen. Met een Lorch-cilinder wordt de vulkracht van dons gemeten. De nm-waarde geeft aan hoe fijn de draad van een geweven stof. Een waarde van 100 houdt in dat 100 meter van het garen 1 gram weegt. Bij waarde 250 kan van 1 gram garen een draad van 250 meter gelegd worden. Hoe hoger de nm-waarde van een tijk, hoe fijner deze aanvoelt, en hoe soepeler deze om het lichaam valt. Lees verder over Nm-waarden en de kwaliteit van de tijk.

dekbed huisstofmijtallergie
(en daarom duurder) omdat het minder door de tijk schijnt. Onze dekbedden zijn gevuld met witte dons. Kan dons gaan slijten? Ja, uiteindelijk neemt de vulkracht van het dons af en slijt uw dekbed met de jaren. Gebruikelijk zal een goed donzen dekbed zo'n 7 tot 10 jaar mee gaan. Om slijtage zo lang mogelijk uit te stellen is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw dekbed, lees hier meer over bij dekbed onderhoud. Vulkracht geeft de kwaliteit van dons weer in een cijfer.
dekbed huisstofmijtallergie

Kies voor een anti-allergie dekbed


Door deze aspecten is ganzendons meer gewild, en daardoor ook duurder, dan eendendons. Echter, een hoogwaardige kwaliteit eendendons is te verkiezen boven vliegtuig een minder hoogwaardige kwaliteit ganzendons. Hier kunt u meer lezen over ganzendons. Oostenrijkse of Canadese ganzendons? Een wijdverbreid misverstand is dat de herkomst van dons iets zegt over de kwaliteit. Dons uit koude klimaten zou beter zijn dan dons uit gematigde klimaten. In Siberië kan het extreem koud worden, dus zal het dons wel erg goed zijn, is de gedachte.

Huisstofmijtallergie en donzen dekbed - cara c'air


Dan kunt u ook handig filteren op de lengte- en breedtemaat. Op ons blog vindt u handige informatie die u verder kunnen helpen bij het kiezen van de juiste maat dekbed. Wasvoorschriften, een fris en schoon dekbed slaapt het fijnst, logisch dat u het dekbed dus ook weleens wilt wassen. Helaas is niet elk dekbed geschikt voor de wasmachine en/of de droger. Wanneer u wilt weten of het wasbaar is, kijkt u gerust even op de productpagina. De wasvoorschriften staat bij de informatie vermeld. Toch handig om te weten! Heeft u last van een huisstofmijtallergie?

dekbed huisstofmijtallergie

De 4-seizoenen dekbedden hebben overigens een combinatie hiervan, waardoor ze extra warm zijn in de winter en koel in de zomer. Ideaal het hele jaar door! Maat dekbed, op zoek naar een nieuw dekbed? Dan is de maat daarvan erg belangrijk. In ons assortiment hebben we verschillende maten. Deze variëren van een klein dekbed voor een wiegje tot een extra breed lits-jumeaux dekbed.

Uiteraard maken de maten die daar tussenin vallen ook deel uit van de collectie. Van grens de standaard 1-persoonsmaat ( 140x200 cm of 140x220 cm de 2-persoons ( 200x200 cm of 200x220 cm ) of een lits-jumeaux ( 240x200 cm, 240x220 cm of 270x220 cm er is er altijd én dat precies past bij het maat bed dat u thuis. Lengte van het dekbed. Weet u niet precies welke maat dekbed u nodig heeft? Of misschien bent u juist opzoek verliefd naar een specifieke maat?

7 Tips Tegen huisstofmijtallergie - allergie oplossingen

Een enkel dekbed is dun, dus u zult daar heerlijk onder slapen in de zomer, of wanneer u het snel opeens warm heeft. Onder een 4-seizoenen dekbed kunt u het hele jaar door slapen, ook tijdens de koude winter zal deze u goed verwarmen. Of misschien bent u op zoek naar een kinder - of partnerdekbed? Ook deze bieden handbagage wij aan in ons assortiment. Warmteklasse, natuurlijk wilt u het niet te koud of te warm hebben. Daarbij kunt u ook kijken naar de warmteklasse. Via het filter kiest u gemakkelijk tussen klasse 4 (minst warm klasse 3 (minder warm klasse 2 (warm) of klasse 1 (extra warm).

dekbed huisstofmijtallergie

Huisstofmijtallergie: symptomen en klachten - cara c'air

Donzen dekbedden hebben een hoge isolatiewaarde en zijn licht van gewicht. Daardoor zijn deze prettig warm, maar kapster ook luchtig. Synthetische dekbedden zijn veelal anti-allergisch en een wollen vulling houden de koukleumen onder ons heerlijk warm. Heeft u het snel warm in bed? Dan is een katoenen dekbed ideaal! Of ga voor een koel zomerdekbed van bamboe. Soorten dekbedden, daarnaast hebben wij verschillende soorten dekbedden in ons assortiment.

Dekbedden, essentieel in de slaapkamer is een dekbed. Deze houdt u prettig warm tijdens de nacht en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Op vindt u een groot assortiment dekbedden online. Twijfelt u over welke voor u de juiste is? Wij vertellen u graag meer over onze dames dekbedden. Vullingen, waar kruipt u het liefste onder? Wol, dons, katoen of synthetisch materiaal? Alle vullingen hebben andere eigenschappen en ook voordelen.

Dekbed en kussen online kopen?

Dons is een product waar de consument weinig van weet. Wij hebben de meest gestelde vragen over dons en donzen dekbedden proberen te beantwoorden. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om uw vraag te stellen. Hebt u een vraag over ons, of much over onze service? Is ganzendons beter dan eendendons? Nee, dat is een wijdverbreid misverstand. Wél is het zo dat het isolatievermogen van ganzendons iets hoger is dan het isolatievermogen van eendendons (bij gelijkwaardige grootte heeft eendendons 87 van het isolatievermogen van ganzendons). Ook zijn de donspluizen van de gans meestal groter dan die van de eend.

Dekbed huisstofmijtallergie
Rated 4/5 based on 814 reviews
Recensies voor het bericht dekbed huisstofmijtallergie

  1. Fumuw hij schrijft:

    De huisstofmijt, de huisstofmijt houdt van warmte en een hoge luchtvochtigheid (bij een lage luchtvochtigheid kan de huisstofmijt niet overleven). Huisstofmijten kan er dan niet doorheen om zich te nestelen. Ogen: -    Rode ogen -    jeuk in en rond de ogen -    Tranende ogen -    Gezwollen oogleden, astmatische klachten: -    Benauwdheid -    Piepende ademhaling -    Kortademigheid -    Hoesten, huid: -    Huiduitslag -    (Erger wordend) eczeem.

  2. Atabaco hij schrijft:

    Hierdoor zul je al veel minder last hebben van je allergie. Als je voorkomt dat die als stofdeeltjes in de lucht zweven terwijl je slaapt, heb je veel minder last van je klachten. Een ongunstig leefklimaat voor stofmijten, dus.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: